Solicita
oferta

Achizitia echipamentelor second-hand online - in siguranta
13 Jun 2019

Comerțul online cu produse si echipamente uzate / second-hand este în plină expansiune. In Romania astazi, potentialii cumparatori, se simt adesea vulnerabili, totuși, datorită anonimatului internetului.

Atunci când utilajele si echipamentele folosite schimbă mâinile, sunt adesea implicate sume importante de bani, proces ce nu poate fi tratat cu superficialitate. Platforma on-line HorecaExchange.com, leagă doar vanzatorii de cumparatori – achizitia in sine nu se petrece direct prin internet. Părțile interesate pot trimite pur și simplu o cerere către dealeri prin completarea campului de contact sau pot apela vanzatorul direct prin telefon.

În mod ideal, ambele părți se vor întâlni la fața locului, astfel încât echipamentele să poată fi vizualizate și de preferință, de asemenea, testate. În cazul în care acest lucru nu este posibil, fie din motive de locatie sau timp, există câteva lucruri pe care cumpărătorii le pot verifica în avans:

  • Este prețul potrivit? În cazul în care prețul de vânzare al echipamentelor este mult sub valoarea acestora, acest lucru înseamnă adesea că ceva nu este în regulă.
  • Compania există într-adevăr? Vanzatorul are un site web cu informații despre companie și poate fi contactat prin intermediul unui număr de telefon?
  • Asigurați-vă întotdeauna că acordul de cumpărare prevede faptul ca echipamentul este pe deplin in stare operațională.
Dacă observați ceva suspect, vă rugăm să informați imediat operatorul platformei. Pe Horeca Exchange Int’l, furnizorii si vanzatorii fiabili primesc calificative in urma vanzarilor. “Feedback-ul clientilor si evaluarile achizitiilor, sunt verificate de catre echipa noastra astfel incat sa putem ridica nivelul de incredere al cumparatorului, prin zona de online”, spune fondatoarea platformei, Simona Panait.
 

Abonare la newsletter

Rămâi la zi cu cele mai bune oferte ale furnizorilor de dotări Horeca și cu cea mai variată gamă de produse Second Hand, lichidate din hoteluri de 4 & 5 stele și din restaurante noi.