LicitațieSolicită oferta direct la furnizor

R. Hoteluri, moteluri, baruri, companii de catering, companii inchiriere logistica pentru evenimente, cafenele, cluburi, furnizori dedicati industriei HORECA

•Vinde
1) Listeaza produsul
2) Cumparatorul te va contacta direct
3) Negociaza si finalizeaza vanzarea direct cu cumparatorul
•Cumpara
1) Cauta produsul de care esti interesat
2) Achizitioneaza detaliile lichdatorului sau contacteaza direct vanzatorul
3) Programeaza procesul de achizitionare impreuna cu vanzatorul
4) Bucura-te de noile achizitii       

 •Inchirieri

1) Furnizorul posteaza echipamentele de inchiriat si termenii in care acestea se inchiriaza
2) Daca ai nevoie de echipamente sau mobilier pentru un eveniment, contacteaza direct furnizorul, fara a fi nevoit sa le achizitionezi

R. Creeaza un cont al companiei tale, completeaza toate detaliile necesare apoi poti adauga anunturi noi, la care poti atasa toate detaliile produsului ce doresti sa-l vinzi sau sa-l inchiriezi, impreuna cu pozele reprezentative lui. Iti recomandam sa adaugi cat mai multe detalii ale produsului cat si poze de calitate pentru o mai buna vizibilitate in HEI. Dupa completarea procesului de postare, fiecare anunt va fi revizuit de catre echipa HEI inainte de a fi postat.

 

R. Poti achizitiona credite pentru anunturile tale prin urmatoarele modalitati de plata : Online prin Card Bancar (Visa & Mastercard), SMS sau prin Virament Bancar.

R. HEI este o platforma dedicata profesionistilor ce activeaz in aceasta industrie, iar prioritatea pe aceasta platforma este reprezentata de vanzarea si cumpararea cu volum. Platforma HEI nu promoveaza vanzarea individuala a produselor. 

R. Mobilierul creat pentru hoteluri este construit la standarde speciale, unde calitatile principale pe care le prezinta aceste produse sunt nivelul ridicat al calitatii si al durabilitatii. Cresterea ridicata a competitiei atat in domeniul hotelier cat si in cel al restaurantelor genereaza constant o presiune pe aceste locatii de a fi in pas cu trendul imaginii internationale hoteliere si de restauratie. Din acest motiv, un numar reprezentativ de hoteluri si restaurante renoveaza si schimba mobilierul adesea intre 1-5 ani. Acest proces creaza o oportunitate unica pentru cumparator de a achizitiona logistica de calitate la un pret bun generat de volumul achizitionat. 

R. HEI este link-ul dintre furnizor si cumparator. Pentru produsele de interes, te rugam sa contactezi furnizorul sau vanzatorul direct. 

R. HEI nu ofera serviciul de transport, insa in sectiunea "Informatii Transport" poti regasi partenerii recomandati pentru acest serviciu. 

R. HEI doreste sa ramana o platforma dedicata segmentului de client HORECA; pentru a vizualiza datele de contact ale lichidatorilor, te rugam sa-ti creezi un cont si apoi sa achizitionezi creditele dorite pentru anunturile de interes. 

R. Te rugam sa ne transmiti sugestiile tale pe aceasta adresa: customerservice[at]horecaexchange.com. Vom raspunde la e-mail-ul primit in cel mai scurt timp.

Abonare la newsletter

Rămâi la zi cu cele mai bune oferte ale furnizorilor de dotări Horeca și cu cea mai variată gamă de produse Second Hand, lichidate din hoteluri de 4 & 5 stele și din restaurante noi.