Solicita
oferta

R: Platforma Horeca Exchange Int'l reprezinta singurul marketplace din Romania dedicat industriei HoReCa. Prin prezenta platforma, se pot realiza centralizat achizitii pentru orice dotari, echipamente sau mobilier, necesare unei locatii de tip HoReCa. H.E.I. concentreaza zilnic mii de produse si dotari provenite direct de la producatori sau importatori atat locali cat si internationali.

R. Produsele prezentate in platforma H.E.I. sunt dotari profesionale pentru orice locatie ce activeaza in industria HoReCa: Hotel, Restaurant, Pensiune, Bar, Motel, Locatie de Evenimente, Club, Cafenea, Catering

•Cumpara
1) Initiaza un cont al companiei pe care o reprezinti
2) Cauta produsele si dotarile de care ai nevoie pentru locatia ta
3) Pune produsele in cos si trimite-l cu precomanda
4) Cosul tau de cumparaturi va ajunge la noi, iar inainte de a efectua plata, unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a verifica si finaliza comanda impreuna cu tine
•Solicita o oferta personalizata de dotari
1) Deschide formularul "Solicita Oferta"
2) Completeaza campurile cu toate detaliile produselor de care esti in cautare
3) Solicitarea ta va ajunge direct la noi, iar noi revenim catre tine in cel mai scurt timp, cu cea mai buna oferta direct de la furnizorii nostri
4) Definitivam impreuna detaliile ofertei si-ti oferim consultanta de care ai nevoie pentru a dotare sau mobilare optima a spatiului tau   

 •Inchirieri

1) Exista produse in sectiunea de inchirieri destinate serviciului de inchirieri temporare
2) Fie c-ai nevoie de mobilier, echipamente sau dotari pentru evenimente, conferinte, petreceri sau ocazii private, produsele prezente in zona de inchirieri sunt disponibile pentru astfel de momente

R: Pune in cosul tau de cumparaturi toate produsele de care esti interesat, fie ca sunt echipamente, piese de mobilier, accesorii, corpuri de iluminat etc. Inainte de plasarea precomenzii, completeaza campul de "detalii" cu orasul de livrare si orice alte informatii suplimentare consideri c-ar mai fi importante pentru a plasa corect aceasta comanda. Odata plasata precomanda, unul dintre consultantii nostri te va contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile comenzii si pentru a emite factura proforma. De indata ce plata este inregistrate, comanda intra in livrare in conditiile stabilite.

R. Achizitiile tale pot fi achitate prin transfer bancar si in curand online cu cardul.

R. Daca esti furnizor de servicii de consultanta, management, operatiuni, financiar, arhitectura si design, constructii, DDD, sau orice alte servicii dedicate industriei Horeca, poti prezenta serviciile tale intr-o pagina dedicata de servicii, numai in baza unui cont initializat in platforma. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la [email protected] .

 

R. H.E.I. este o platforma dedicata profesionistilor ce activeaza in aceasta industrie. Gama de produse prezente in platforma este destinata uzului profesional, iar tarifele sunt listate pentru achizitii en-gros. Horeca Exchange lucreaza direct cu producatorii si cu importatorii. 

R. In urma precomenzii plasate, vom stabili si cea mai optima varianta de transport catre destinatia finala a produselor. 

R. Te rugam sa ne transmiti sugestiile tale pe aceasta adresa: customerservice[at]horecaexchange.com. Vom raspunde la e-mail-ul primit in cel mai scurt timp.

R. Toate returnarile de produse sunt supuse aprobarii prealabile a producatorului. Nu se returneaza produse livrate pe comanda. Este obligatorie valuarea in prealabil de catre furnizor, pentru defecte provenite din fabrica.

Abonare la newsletter

Rămâi la zi cu cele mai bune oferte ale furnizorilor de dotări Horeca și cu cea mai variată gamă de produse Second Hand, lichidate din hoteluri de 4 & 5 stele și din restaurante noi.