LicitațieSolicită oferta direct la furnizor

R. Hoteluri, moteluri, baruri, companii de catering, companii inchiriere logistica pentru evenimente, arhitecti, consultanti, profesionisti ai industriei, cafenele, cluburi, furnizori dedicati industriei HORECA

•Vinde
1) Listeaza produsul
2) Cumparatorul te va contacta direct
3) Negociaza si finalizeaza vanzarea direct cu cumparatorul
•Cumpara
1) Cauta produsul de care esti interesat
2) Achizitioneaza detaliile lichdatorului sau contacteaza direct vanzatorul
3) Programeaza procesul de achizitionare impreuna cu vanzatorul
4) Bucura-te de noile achizitii       

 •Inchirieri

1) Furnizorul posteaza echipamentele de inchiriat si termenii in care acestea se inchiriaza
2) Daca ai nevoie de echipamente sau mobilier pentru un eveniment, contacteaza direct furnizorul, fara a fi nevoit sa le achizitionezi

R. Creeaza un cont al companiei tale si completeaza toate detaliile necesare. Achitarea abonamentului tau de membru, iti ofera acces imediat la afisarea produselor tale, la care poti atasa toate detaliile acestora, produse orientate catre vanzare sau inchiriere. Iti recomandam sa adaugi cat mai multe detalii ale produsului cat si poze de calitate pentru o mai buna vizibilitate in HEI. Dupa completarea procesului de postare, fiecare anunt va fi revizuit de catre echipa HEI inainte de a fi postat.

 

R. Abonamentul tau HEI se poate achizitiona Online prin Card Bancar (Visa & Mastercard), sau prin Virament Banca in baza unei facturi proforme emise de echipa HEI. Achizitioneaza acces la datele de contact ale vanzatorilor de produse second-hand, urmand acelasi proces de achizitie.

R. HEI este o platforma dedicata profesionistilor ce activeaz in aceasta industrie, iar prioritatea pe aceasta platforma este reprezentata de vanzarea si cumpararea cu volum. Platforma HEI nu promoveaza vanzarea individuala a produselor. 

R. Mobilierul creat pentru hoteluri este construit la standarde speciale, unde calitatile principale pe care le prezinta aceste produse sunt nivelul ridicat al calitatii si al durabilitatii. Cresterea ridicata a competitiei atat in domeniul hotelier cat si in cel al restaurantelor genereaza constant o presiune pe aceste locatii de a fi in pas cu trendul imaginii internationale hoteliere si de restauratie. Din acest motiv, un numar reprezentativ de hoteluri si restaurante renoveaza si schimba mobilierul adesea intre 1-5 ani. Acest proces creaza o oportunitate unica pentru cumparator de a achizitiona logistica de calitate la un pret bun generat de volumul achizitionat. 

R. HEI este link-ul dintre furnizor si cumparator. Pentru produsele de interes, te rugam sa contactezi furnizorul sau vanzatorul direct. 

R. HEI nu ofera serviciul de transport, insa in sectiunea "Informatii Transport" poti regasi partenerii recomandati pentru acest serviciu. 

R. HEI doreste sa ramana o platforma B2B dedicata segmentului de clienti HORECA; In baza contului companiei tale, poti vizualiza datele de contact ale vanzatorilor in mod gratuit. Contacteaza furnizorul/vanzatorul direct, stabiliti oferta impreuna si finalizati procesul de achizitie in mod direct. HEI iti ofera tot suportul necesar pentru a-ti crea cea mai scurta legatura cu furnizorul tau.  

R. Te rugam sa ne transmiti sugestiile tale pe aceasta adresa: customerservice[at]horecaexchange.com. Vom raspunde la e-mail-ul primit in cel mai scurt timp.

Abonare la newsletter

Rămâi la zi cu cele mai bune oferte ale furnizorilor de dotări Horeca și cu cea mai variată gamă de produse Second Hand, lichidate din hoteluri de 4 & 5 stele și din restaurante noi.